Zoek profielen
Wat ben jij?
Man
vrouw
Wat zoek jij hier?
Man
vrouw
Wat voor een date zoek je?
romantische date
alleen maar sex
volgende
Bijna klaar voor sex in de buurt
Door hier te klikken ga je akkoord met algemene voorwaarden en de privacybeleid van shemalemovies.nl
Nieuwste shemales
Shirley31
Shirley31
40 jaar
Als je altijd al een keer het bed hebt willen delen met een echte shemale dan is dit je kans. Ik kan je zonder probleem hebben in mijn strakke gaatje en ik pijp als de beste.
Shemale
Titia31
Titia31
40 jaar
Sex met iedereen die er ook zo over denkt en wat is er nu fijner als je van twee dingen gelijktijdig kan genieten.
Shemale
Vivien27
Vivien27
36 jaar
Natuurlijk zoek ik seks anders zou ik hier niet tussen staan, dat mag met iedereen die er zin in heeft en waar ik ook zin in heb. Die keuze maak ik zodra ik wat hoor of lees.
Shemale
Viola27
Viola27
37 jaar
Wil jij mijn strakke kontgaatje een keer lekker neuken? Ik ben er wel klaar voor en ik weet zeker dat je ook heerlijk klaar zal komen.
Shemale
Shemale online
Nu online
Shirley31
Shirley31
40
Nu online
Titia31
Titia31
40
Nu online
Vivien27
Vivien27
36
Nu online
Viola27
Viola27
37
Nu online
Alexis32
Alexis32
41
Nu online
Wanitha27
Wanitha27
35
Aanbevolen profielen

Shemale movies

Heb je al ervaring met shemales chatten online? Heel spannend! Deze shemales zijn vaak online en willen graag chatten en willen dolgraag met je chatten. Over van alles, maar vooral over hoe het voelt om borsten en een lul te hebben. Ze kunnen zichzelf nog net niet neuken, maar het scheelt niet veel.

Op Shemale Movies proberen we je zo gevarieerd mogelijk te entertainen met de mooiste shemales. Dat doen we met direct contact met shemales maar ook de mogelijkheid om te chatten. Wil jij graag met een tranny chatten dan kun je gratis een profiel aanmaken. Onze shemale leden zijn vaak beman/vrouwt met zowel Nederlandse als buitenlandse shemales.
sexadvertenties
tessa23
tessa23
VrouwVrouw | 32 jaar 32 jaar | geverifieerd profiel geverifieerd profiel
10
chat
merel53
merel53
VrouwVrouw | 52 jaar 52 jaar | geverifieerd profiel geverifieerd profiel
6
chat
joyceLB
joyceLB
VrouwVrouw | 55 jaar 55 jaar | geverifieerd profiel geverifieerd profiel
17
chat
renske
renske
VrouwVrouw | 37 jaar 37 jaar | geverifieerd profiel geverifieerd profiel
19
chat

Bekijk de geilste shemale movies en scoor een virtuele shemale chat

Shemales en tgirls zijn spannend en lekker. Het zijn mannen die het geil vinden om zich als vrouw te kleden maar zij gaan daar nog wat verder in. Ze gedragen zich ook als vrouw en aan de buitenkant zie je nauwelijks dat de persoon fysiek nog steeds een man is. Veel shemales gebruiken hormonen waardoor ze mooie grote borsten krijgen zodat het er nog echter en geiler uitziet. En er zijn shemales die erotische filmpjes van zichzelf maken waar jij ook van mag genieten. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Een tgirl, wat is dat precies?



Een tgirl staat voor transgender girl. Het is in feite een andere benaming voor een shemale. Het zijn vrouwen die als man zijn geboren en ervoor hebben gekozen om niet alle geslachtskenmerken te laten verwijderen. Het kan ook zijn dat ze nog in de transformatie fase zitten en hun penis nog hebben terwijl ze van plan zijn die later te laten verwijderen. Hoe dan ook zijn het mensen die zich kleden, opmaken en gedragen als vrouw maar als special effect hun penis nog hebben behouden.

De lekkerste shemales laten zich aan jou zien



Fantaseer je al een hele tijd over een virtuele sexchat met een shemale? Hier op Shemalemovies kun je kennis maken met honderden shemales die op zoek zijn naar een lekkere vent waar ze spannende sex mee kunnen hebben. Veel mannen fantaseren over de ervaring met een shemale. Vaak laten ze het bij deze fantasie, maar misschien ben jij wel zo’n man die het een keer echt wil beleven. Ook al heb je zelf geen transgender gevoelens of val je (ook) op mannen, het kan gewoon heel spannend zijn om een shemale sexcontact te
hebben.

Shemales zijn op zoek naar jou



Veel shemales die je ontmoet bij Shemalemovies zijn transsexuelen die nog op zoek zijn naar hun identiteit. Ze zitten soms in een proces van geslachtsverandering en willen ervaren hoe het is om seks met een man te hebben terwijl ze daarvoor wellicht alleen ervaring met vrouwen hebben gehad. Een shemale kiest er bij het proces van geslachtsverandering voor om haar penis te behouden. Dit is natuurlijk een zeer opwindend fenomeen, een vrouw met een penis biedt mogelijkheden voor sexuele experimenten die normaal buiten je bereik liggen als je niet op mannen valt. Juist voor deze stoute spelletjes kun je hier terecht voor het ontdekken van een spannende shemale.

Geile filmpjes van shemales bekijken



Shemalemovies heeft deze naam natuurlijk niet zomaar gekozen. Als je bent ingelogd en contact hebt gelegd met een shemale dan is de kans groot dat je naar haar spannende shemale filmpjes mag kijken. Deze zijn altijd afgeschermd, je kunt ze alleen bekijken als je een gratis account hebt aangemaakt en bent ingelogd. Dat geldt natuurlijk ook voor de foto’s en video’s die je zelf maakt en deelt met de spannende tgirl contacten die je hier gaat vinden. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw materiaal ongewild verspreid wordt. Het is alleen te bekijken door mensen die een account hebben en dus nergens openbaar. Bovendien heb je uiteraard de mogelijkheid een anoniem account aan te maken.

Ben jij een shemale? Schrijf je dan in



Als jij een shemale bent die niet vies is van een spannende stoeipartij met een andere transgender of een lekkere vent dan ben je hier natuurlijk van harte welkom. Maak een gratis account aan door de gegevens in te vullen op het startscherm. Natuurlijk kies je een spannende schuilnaam zodat je privacy gewaarborgd is. Nadat je account is bevestigd kun je direct inloggen en je profiel invullen. Plaats spannende foto’s van jezelf en natuurlijk een opwindende shemale movie van jou als je die met de andere members wilt delen. De kans dat je snel een reactie krijgt is groot, awant veel shemales en mannen die op zoek zijn naar sexcontact met een shemale zijn vaak online te vinden. Kijk dus niet vreemd op als je iemand een berichtje stuurt dat je al binnen enkele minuten een reply hebt. Wie weet heb je vanavond al je eerste spannende shemale flirt online terwijl je dat nu nog niet voor mogelijk houdt.

Hoe spannend is een sexchat met een shemale?



Sexchatten met een shemale is heel spannend. Je kunt tijdens een geile chat met een tgirl je fantasie de vrije loop laten. Heel vaak hoeft het niet eens tot een echte harde sexchat te komen om samen lekker geil te worden. Jullie kunnen fantasieën uitwisselen over wat jullie met elkaar zouden doen als jullie elkaar daadwerkelijk zouden ontmoeten. In volledige anonimiteit met elkaar chatten kan heel spannend zijn. Het is ook een prima manier om de wereld van de shemale te ontdekken. Denk je na over een sexcontact met een shemale maar vind je die stap nog net wat te spannend? Dan is sexchatten met shemales een prima manier om erachter te komen of je het echt graag wilt of dat je het liever bij de fantasie wilt laten.

Een betrouwbare community van shemales en liefhebbers



Op Shemalemovies ontmoet je niet alleen shemales en tgirls. Je vindt er ook mannen en vrouwen die shemales spannend en geil vinden. Ook met hen kun je natuurlijk contact zoeken. Als je inlogt op je account kun je ook op zoek gaan naar een man, een vrouw of een stel voor een spannende sexchat of meer. Dat is het mooie van Shemalemovies, het gaat hier niet alleen om erotische shemale contacten en shemale movies die je wilt bekijken. Alles draait hier om lust en genieten. Om sex zonder verplichtingen. Hier ontmoet je mensen die alles uit het leven willen halen en die zich niet door burgerlijke regels willen laten beperken.

Hoe herken je de shemale?



In het uitgaansleven is het vaak lastig om de shemale te herkennen. Je kunt een flater slaan door te denken dat een vrouw een shemale is terwijl dat niet het geval is en ze gewoon met haar vriend aan het stappen is. Op Shemalemovies hoef je je daar geen zorgen over te maken, Hier kun je namelijk heel gemakkelijk op shemales zoeken. Je vinkt het vakje aan in het zoekscherm en je krijgt direct een overzicht van de echte shemales te zien die ingeschreven zijn. Je ziet ook of ze online zijn en of je ze een berichtje kunt sturen waar je mogelijk al snel antwoord op krijgt.

Veilige shemale chatten



Bij Shemalemovies kun je ervan verzekerd zijn dat je veilig kunt chatten.Je kunt om te beginnen een account aanmaken met een nickname die je zelf hebt verzonnen. Gebruik niet je eigen naam maar bedenk iets wat daar totaal niet op lijkt. Zo weet je zeker dat je nooit gemakkelijk gevonden zal worden door nieuwsgierige familieleden, de buurvrouw of een collega. Jij kunt volledig anoniem genieten van jouw stiekeme fetisj dat je ook op shemales valt. Als je wat meer spanning in je sexleven wilt en je wilt een ervaring die je in het dagelijks leven wellicht niet gemakkelijk tegen zal komen dan is een gratis account op Shemalemovies zeker een aanrader. Ontmoet gelijkgestemden die net als jij vrije seks hoog in het vaandel hebben staan. Haal uit het leven wat er in zit en bedenk dat het leven te kort is om er niet met volle teugen van te genieten.



shemale sex chatten




Partners



Tgirl chatten

Ashemale contact

Citygirl contact

Tranny sextube